dinsdag 11 november 2014

GIVE-AWAY kaartjes dierentuin Blijdorp

Onlangs won ik kaartjes van de postcodeloterij en koos voor Diergaarde Blijdorp.
Omdat ze maar geldig zijn tot het eind van dit jaar en het er bij ons niet van komt, wil ik deze gratis toegangskaartjes voor 4 personen aan iemand geven die een goede reden heeft om er eens tussenuit te gaan.

Ik schreef de plaatselijke voedselbank en een ander goed doel aan, maar je zult het niet geloven: ik kreeg geen reactie.

Om mee te dingen naar deze gratis kaartjes zou ik het leuk vinden als je lid wordt van mijn blog en een reactie achterlaat met jouw verhaal waarom deze kaartjes bij jou of mensen in jouw omgeving heel goed terecht zouden komen. Nogmaals de kaartjes zijn maar beperkt geldig.

Ik ben heel benieuwd naar de reacties.


Zondag 23 november zal ik bepalen wie deze kaartjes toegestuurd krijgt.

2 opmerkingen:

Tinneshobbyworld zei

Jammer dat het zo ver is want anders wist ik direct wie je gelukkig zou kunnen maken. Misschien bestaan er eveneens van die woonzorghuizen voor mensen met een beperking in jouw buurt.
Denk dat je hen hier veel plezier mee doet.
Fijne dag, liefs Tinne

Unknown zei

Hoi! Je hebt een fijne blog ik ga je volgen! Ik ding graag mee naar de kaartjes. Niet voor mezelf maar voor mijn zwager, schoonzus en hun kinderen. Ze zijn pas naar rotterdam verhuisd en hebben ontzettend pech gehad met hun huis. Het zou leuk zijn als ik ze kan opfleuren met de kaartjes.
Op mijn blog organiseer is ook een give away. Hopelijk vind je het leuk om mee te doen! http://friemelentinus.blogspot.nl/2014/10/100-blogberichten-tijd-voor-een-give.html?m=0
Groetjes, Lotte

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...