zondag 27 april 2014

KONINGSDAG 2014

Eerst eendjes vangen op de kermis.....
 
 
Als ik een eendje heb gevangen, helpt opa om ze eraf te halen.

 Ik heb 8 eendjes gevangen en heb een paard als prijs uitgekozen.
Dan verder de braderie over: dinosaurus-jacht!
Twee mooie exemplaren gescoord voor € 0,50 per stuk.
 Oma en mama drinken gratis koffie bij de stand van de Starbucks.
Opa brengt ondertussen zijn buit (fietswielen - hij is hobby-fietsenmaker)
naar de auto.


 Onze kleindochter doet nog even het (volgens haar stomme, maar eigenlijk toch wel leuke) Koningsdansje voor (volgende keer zetten wij er een bakje voor geld bij...hahaha). Na het scoren van een blauw met groen ijsje nestel ik mij gewoon tussen andere kinderen in die op het stoeprandje zitten. 

Als we de braderie in Zwijndrecht hebben gehad, steken we met het pontje over naar Dordrecht waar tante Silvia en ome Dick wonen en drinken daar koffie/thee/limonade met een oliebol
(van de braderie) en zetten onze wandeling voort in de binnenstad, gaan nog wat drinken bij de nieuwe bioscoop en onze kleindochter is heerlijk in slaap gevallen met haar dinosaurussen.
 
Dit berichtje heeft niet zoveel met handwerken te maken (op het haarspeldje en armbandjes na), maar toch leuk om van deze dag verslag te doen en later nog eens terug te kijken.
Groeten van
 

3 opmerkingen:

Tinneshobbyworld zei

Zeer leuke foto's en een mooie herinnering voor later. Vind het fijn om via blogs de sfeer van Koningsdag wat op te snuiven want hier in België kennen we dat niet. Naar Dordrecht ben ik regelmatig op bezoek geweest bij vrienden. Vind het daar heel gezellig om te wandelen. Fijne zondag gewenst! Groetjes Tinne

jellinacreations zei

Juist leuk af en toe een persoonlijk blogje tussendoor. Leer je elkaar een beetje meer kennen. Dankjewel voor het meegenieten van jullie zo te zien heerlijke eerste koningsdag!

Unknown zei

Mooie foto's, heerlijk genieten op zo'n dag dan is het mooi dat je het deelt! Dit jaar moesten wij ook op dinosaurus jacht voor onze jongste zoon, en dan is de markt een hele leuke uitkomst! :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...